Logo

Farseret udbenet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor velvoksen kylling på ca. 1800 g
80 g groft reven svendbo-ost (emmentaler)
100 g Blue Note eller anden blåskimmelost
2 spsk skyllet hakket persille
1 revet squash
100 g valnøddekerner
lidt peber
½ icebergsalat
2 bundter radiser
½ bundt blegselleri
1 gul peberfrugt
3 spsk valnøddeolie
½-1 spsk citronsaft
salt og peber
 
Skær ned langs rygraden, skær igennem ved vinge- og lårknogle, så vinger og lår bliver siddende fast til dyret og følg så med en skarp kniv rundt langs skroget, så man "krænger" frakken af dyret.
Bland de to slags ost med hakket persille og revet squash samt valnødder og smag til med peber.
Fyldet kommes i kyllingen, der lukkes med kødnåle eller sys til og steges i ovnen i 75 minutter ved 180ºC, dog de sidste 10 minutter ved 225ºC for at skindet kan blive sprødt, hertil serveres godt brød og en salat af iceberg, radiser, blegselleri og gul peber med olie-citrondressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her