Logo

Pølser og brød på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølser og brød på grill

 

Det på ægte friluftslivsfacon med denne dejlige opskrift! Tag din familie under armen og hop ud i den ...

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4-8 grillpølser

4 tykke skiver grovbrød eller alm pølsebrød

4 spsk olie

1-2 fed hvidløg

salt og peber fra kværn

brøndkarse

tomater

*

1. Skær pølserne i 4-5 stykker efter længde.

Skær evt. skorpen af brødet og del det i firkanter på størrelse med pølsestykkerne.

Sæt begge dele skiftevis på spid.

 

Du kan også gøre som på billedet; rist brød og pølser hver for sig.

 

2. Pisk olien med presset hvidløg og rigeligt friskkværnet peber.

Spiddene pensles med blandingen og grilles 5-6 minutter.

De skal drejes hvert halve minut.

 

3. Når brødet er sprødt og pølserne gyldne, lægges de hele spid på et stort fad.

Pynt med brøndkarse og tomatbåde og drys hele anretningen med salt.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?