Logo

Pølser og brød på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pølser og brød på grill

 

Det på ægte friluftslivsfacon med denne dejlige opskrift! Tag din familie under armen og hop ud i den ...

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

#

4-8 grillpølser

4 tykke skiver grovbrød eller alm pølsebrød

4 spsk olie

1-2 fed hvidløg

salt og peber fra kværn

brøndkarse

tomater

*

1. Skær pølserne i 4-5 stykker efter længde.

Skær evt. skorpen af brødet og del det i firkanter på størrelse med pølsestykkerne.

Sæt begge dele skiftevis på spid.

 

Du kan også gøre som på billedet; rist brød og pølser hver for sig.

 

2. Pisk olien med presset hvidløg og rigeligt friskkværnet peber.

Spiddene pensles med blandingen og grilles 5-6 minutter.

De skal drejes hvert halve minut.

 

3. Når brødet er sprødt og pølserne gyldne, lægges de hele spid på et stort fad.

Pynt med brøndkarse og tomatbåde og drys hele anretningen med salt.

 

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PølsefadPølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte...
• Røget medister med bønnesalatAlle pølse-elskere får her deres bønner opfyldt, der er røget dejlig medister på panden
• Pølsepande med peberfrugterEn hurtig og mættende ret fyldt med smag
• Citronsouffle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os