Logo

Pandekager med pikant fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pandekager med pikant fyld

Pandekager med pikant fyld

400 g hakket oksekød

smør eller margarine

2 spsk Dijon-sennep

2 spsk tomatpure

1 spsk kinesisk soya

2 spsk klippet persille

1½-2 dl cremefraiche

peber

8-10 usødede Pandekager - se Tillæg

3-4 spsk reven ost

*

Brun det hakkede kød i smør eller margarine, til det taber farven og smuldrer - rør med en gaffel.

Tilsæt sennep, tomatpuré og soya og lad det snurre 3-4 minutter.

Rør persille og cremefraiche i og smag til med peber.

Lad det snurre endnu et par minutter.

Fyld de usø­dede pandekager med kødblandingen og læg dem med sammen­føjningen nedad i smurt, ildfast fad.

Drys med reven ost og dryp med lidt smeltet fedtstof.

Gratiner retten i ca. 20 minutter ved 250°C

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderkylling i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig pølseretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinat-champignonfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætteruller med krydderurter i hvidvinssauceRaffineret, fornemt og færdigt på 45 minutter med fintsnittet gemyse til. Og så VARME KYS...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
62208-12-2011 11:23:06 B Nielsen
Mit spørgsmål om sennepsessens gjaldt den ene Morsada opskrift

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os