Logo

Pandestegt kyllingebryst med tomater og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandestegt kyllingebryst med tomater og kapers


Se hvordan kyllingebryst skal steges på pande. Få opskrift på, hvordan du steger kyllingebryst med løg og tomater. Kyllingebrystfilet bliver mørt og saftigt med denne opskrift.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryster

½ spsk olie eller smør

1 løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

2-3 tomater (tern eller både)

1-2 tsk oregano (eller basilikum)

1 spsk vineddike

1-2 spsk kapers

1-2 dl hønsebouillon eller vand

salt og peber

Tilbehør: brød, ris, pasta eller kartofler

*

 

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie eller smør.

Tag dem op og steg nu løg og hvidløg et par min.

Tilsæt tomater og oregano.

Vend rundt og tilsæt vineddike, kapers og bouillon.

Giv det et opkog, læg kyllingebrysterne i saucen og lad det simre under låg ca. 10 min.

Smag til med salt og peber og server med brød, ris, pasta eller kartofler.


Se dejligt tilbehør her: kartofler, ris, dampede grønsager eller brød


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?