Logo

Paprikakylling i fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 stk kyllingfile
½ l. piskefløde
1. pose skivede kartofler
1. løg
2 dl ketshup
paprika, salt og peber
 
Kom skivede kartofler i et ovnfast fad
Hak løg og bland det med kartofler
Læg kyllingfilet på toppen af kartofler
Hæld fløde i en skål og rør det sammen med ketchup og krydderier.
Hæld så fløden over kylling og kartofler.
Stilles i ovn på 160°C i ca. 45 min.
Serveres med salat og flûtes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?