Logo

Paprikakylling i skarp sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g glasnudler
1 STEGT kylling, ca. 1000 gram
3 grønne peberfrugter
2 fed hvidløg
1 stortløg
1 spsk madolie
1 tsk sambal olek
saften af 1 citron
3 spsk soja
2 tsk sukker
1 ¾ dl vand

Læg glasnudler i blød i 10 minutter i varmt vand.
Skær kyllingekødet fra kyllingen, og skær det i strimler.
Peberfrugterne vaskes, udkernes og skæres i strimler.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Tag glasnudlerne op af vandet, lad dem dryppe godt af og skær dem i korte stykker.
Varm olien i en gryde og lad løg og hvidløg stege klare.
Rør sambal olek i og tilsæt så kødstrimler og peberfrugtstrimler sammen med citronsaft, soja, sukker og vand.
Smag til med salt og peber.
Bring det hele i kog.
Vend glasnudlerne i og lad alt snurre for svag varme i 5 minutter. Server retten meget varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gule ærter med chili og citronSærligt fine gule ærter fås ved at koge suppen med chili og citron. Lidt eddike kan gives...
• Sennepsmarineret tun, wasabimayo og edamamesalatVenter du gæster eller mangler du inspiration til maden i aften? Prøv opskriften på disse...
• HvidkålsrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske kanelpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!