Logo

Pasta med fennikel, squash og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med fennikel, squash og skinke

 

Denne ret tilberedes nemt med blot et blus - perfekt i sommerhus eller på camping.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)

 

#

1 løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

3 spsk olie

2 knolde fennikel (fintsnittet)

2 squash (fintsnittet)

50 g pinjekerner

200 g kogt eller lufttørret skinke

300 g tørret pasta

 

Tilbehør: brød og parmesanost

*

 

Steg finthakket løg og hvidløg bløde i en gryde med olie.

Tilsæt fintsnittet fennikel, krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5 min.

Tilsæt fintsnittet squash og pinjekerner og lad det simre 5 min. mere - spæd evt. med lidt vand om nødvendigt.

Skær skinken i brede strimler og vend dem i grønsagerne.

Tag gryden af var- men.

Kog pastaen efter pakken s anvisning og hæld den på et dørslag.

Varm hurtigt grønsagerne igennem og vend pastaen i.

Server straks med brød og parmesan.

 

TIPS: Tilsæt evt en håndfuld friskhakket persille eller andre friskhakkede krydderurter. Erstat evt skinken med sardiner i olie.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her