Logo

Pasta med krabbesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
pasta efter eget valg
1 dåse krabbekød (170 g)
2 dl piskefløde
200 g flødeost naturel
½ tsk italiensk salatkrydderi
salt og peber
 
Hæld vandet fra krabberne, og kog det op med 2 dl piskefløde.
Tag nu gryden fra varmen og rør 200 gram smelteost i den varme væske.
Smag til med salatkrydderi, salt og peber.
Krabbekødet deles i mindre stykker og blandes i saucen.
Serveres med varm, nykogt pasta.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cianfotta med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebov i kryddersauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farseret udbenet kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!