Logo

Pasta med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g ferskrøget laks
2 dl mælk
3 spsk cremefraiche 38%
2 tsk majsstivelse
150 g ærter fra dybfrost
200 g pasta (grønne båndspaghetti)
nogle dråber citronsaft
½ bundt dild
sort peber fra kværn
salt

Skær først laksen i 1 cm brede strimler.
Rør derpå mælken med cremefraiche på en pande, og kog det op.
Rør en jævning af majsstivelse og vand, og jævn mælkeblandingen.
Så hælder du laksen og de optøede ærter i saucen.
Krydr blandingen med salt og peber, og kog den under låg i 5 minutter.
I mellemtiden har du kogt pastaen i en gryde med vand og salt, til den er "al dente".
Hak dernæst dilden groft. Smag saucen til med lidt citronsaft, og bland pasta og dild i den.
Varm hurtigt retten op, og servér den hurtige pastaret rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her