Logo

Pasta med laks og gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med laks og gorgonzola

 

200 g pasta

75 g gorgonzola

1 ½ dl fløde

4 stk artiskokhjerter

2 stk laks

dild

salt og peber

 

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Bræk gorgonzolaen i mindre stykker, og smelt den med fløden.

Tilsæt artiskokhjerter og stykker af laks.

Lad det simre 4-5 minutter.

Krydr med salt, peber og plukket dild.

Hæld vandet fra pastaen, vend det hele sammen, og server retten rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her