Logo

Pasta med muslinger og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ½ kg skrubbede muslinger
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk vand
1 pillet skalotteløg
300 g frisk båndpasta

Sauce:
1 aubergine skåret i terninger
1 spsk olie
1 hakket løg
2 fed hvidløg
500 g flåede tomater
Hakket persille
2 dl muslingevæde

Damp muslingerne i hvidvinseddike, vand og skalotteløg i en gryde til skallerne åbner sig. Kasser alle muslinger som ikke åbner sig under dampningen. Si 2 dl muslingevæde fra. Muslingerne tages ud af deres skaller lad dog enkelte være i deres skal.

Til saucen ristes auberginer og løg i olien. Tilsæt hvidløg og muslingevæden. Lad saucen koge i ca. 5 minutter. Skær tomaterne mindre stykker og kom dem i saucen. Smag til med salt. Kom muslingerne i og varm dem i saucen. Kog pastaen med salt i ca. 2 minutter. Anret pastaen i en fad og hæld saucen over. Pyntes med persille.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?