Logo

Pasta med røget flæsk og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g røget flæsk
1 ps frossen hel spinat ca. 375 g
4 æg
2 spsk smør
2 fed hvidløg
3 dl mælk
salt og peber
ca. 400 g pasta
150 g reven ost

 
Hak spinaten groft.
Skær flæsket i terninger og steg det sprødt i smørret på en pande.
Tag det op og svits spinaten et øjeblik sammen med hvidløg.
Sænk varmen.
Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og tilsæt.
Rør rundt i æggemassen, til den er cremet.
Drys flæsket og osten over og server saucen til friskkogt pasta. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?