Logo

Pasta med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med skaldyr

 

Alt godt fra havet; en lækker pastaret med krebsesmør og pesto.

2 personer. Er du alene så halver portionen.  Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min.

 

#

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

2 stilke bladselleri

200 g tør pasta

½ spsk olie

1 dl fiskebouillon eller lys bouillon

1 spsk krebsesmør (se TIPS)

1 dl fløde

1-2 tsk citronsaft

300 g kogte skaldyr (friske eller frosne)

1 spsk pesto

salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint.

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint.

 

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

 

Sauter skalotteløg, hvidløg og bladselleri bløde i olie.

Tilsæt bouillon, krebsesmør og fløde, og lad det koge igennem under omrøring.

Smag til med citronsaft, salt og peber og vend afdryppede skaldyr og pasta i.

 

Pensl to dybe tallerkener med pesto, og anret pastaen deri.

Server med brød, og nyd den skønne kombination af skaldyrssauce og pesto.

 

TIPS: Du kan måske købe krebsesmør hos fiskehandleren og i delikatesse-butikker.

Du kan også selv lave krebsesmør - se opskriften her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?