Logo

Pasta med sprød skinke og persillepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med sprød skinke og persillepesto

 

Vend friskkogt pasta med en hjemmelavet pesto og server med sprød skinke. Du kan selvfølgelig også bruge en færdigkøbt pesto til retten.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

200 g tørret pasta (eller 250 g frisk pasta)

8 skiver lufttørret skinke

 

Persillepesto:

1 stort bdt persille (krus- eller bredbladet persille)

50 g pinjekerner (kan erstattes af valnøddekerner)

1 fed hvidløg

50 g parmesanost

1 dl olie

salt og peber

Tilbehør: grøn salat evt. brød

*

Skyl persillen meget grundigt og slyng den tør for vand.

Blend den sammen med pinjekerner, hvidløg og parmesanost.

Tilsæt olie lidt ad gangen og smag til med salt og peber.

Læg skinkeskiverne på en bageplade og steg dem sprøde under grillen i ovnen 2-4 min.

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

 

Tag 1 dl pastavand fra, hæld pastaen i et dørslag og derefter straks tilbage i den varme gryde. Tilsæt 2-4 spsk pesto og lidt pastavand og vend godt rundt. Krydr med friskkværnet, sort peber og server straks med sprød skinke, en grøn salat og evt. lidt brød.

 

Pasta med sprød skinke og persillepesto

 

TIPS: Gem resten af pestoen i køleskab, eller frys den i en isterningebakke, så er det nemt at tø en lille portion ad gangen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her