250 g  pastaskruer 
1 tsk  salt 
250 g  champignon 
250 g  porre eller bladselleri 
1-2 spsk  oliven olie 
3 dl  letmælk
1 ½ dl  vand 
3 tsk  Knor Provencale krydderi eller kryddeurtemix 
2 spsk  Maizena eller hvedemel 
1-2 ds  tun i vand (ca. 150-300 g) 
100 g  reven mager ost 
Tænd for ovnen og stil den på 200°C. 
Kog pastaen i ca. 8-10 min. med 1 tsk salt. 
Hæld vandet fra når den er kogt. 
Porrerne og champignonerne renses, de skæres i tynde skiver og svitses 
på en pande i olien. 
Kom vand, mælk og Provencale krydderi i en gryde, bring det i kog 
mens du rører. 
Lav en jævning med Maizena/hvedemel i en melryster, kom den langsomt i 
saucen mens denne koger svagt, stop når du har en tyk jævn sauce, lad 
den koge endnu 1 minut mens du rører i den. 
Læg pastaen i et ovnfast fad, derefter grønsagerne, tun, sauce og til 
sidst drysses osten oven på. 
Fadet stilles midt i ovnen i ca. 20-25 min.