Logo

Pastagratin med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g pastaskruer
1 tsk salt
250 g champignon
250 g porre eller bladselleri
1-2 spsk oliven olie
3 dl letmælk
1 ½ dl vand
3 tsk Knor Provencale krydderi eller kryddeurtemix
2 spsk Maizena eller hvedemel
1-2 ds tun i vand (ca. 150-300 g)
100 g reven mager ost

Tænd for ovnen og stil den på 200°C.
Kog pastaen i ca. 8-10 min. med 1 tsk salt.
Hæld vandet fra når den er kogt.
Porrerne og champignonerne renses, de skæres i tynde skiver og svitses
på en pande i olien.
Kom vand, mælk og Provencale krydderi i en gryde, bring det i kog
mens du rører.
Lav en jævning med Maizena/hvedemel i en melryster, kom den langsomt i
saucen mens denne koger svagt, stop når du har en tyk jævn sauce, lad
den koge endnu 1 minut mens du rører i den.
Læg pastaen i et ovnfast fad, derefter grønsagerne, tun, sauce og til
sidst drysses osten oven på.
Fadet stilles midt i ovnen i ca. 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her