Logo

Peya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl basmatiris
1 dl gule afskallede mungbønner
2 l. vand
½ spsk ghee
½ spsk frisk ingefær
1 tsk spidskommenfrø
Lidt gurkemeje
Salt
½ spsk citronsaft

Ris og bønner skylles, kommes i en gryde med vand og koges under låg i 40 minutter.
Frisk ingefær og spidskommen svitses i ghee i et minut, og gurkemeje tilsættes.
Krydderierne blandes i peyaen sammen med salt.
Retten koges op og citronsaft tilsættes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelgratin med surkålEn solid tysk ret, som er til at blive mæt af. Forberedelserne varer kun en halv time,...
• Torsk i flødepeberrod + Stegte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvinekoteletter med krydrede kartofler, pærer og myntebrødsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte figner med valnøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!