Logo

Peya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl basmatiris
1 dl gule afskallede mungbønner
2 l. vand
½ spsk ghee
½ spsk frisk ingefær
1 tsk spidskommenfrø
Lidt gurkemeje
Salt
½ spsk citronsaft

Ris og bønner skylles, kommes i en gryde med vand og koges under låg i 40 minutter.
Frisk ingefær og spidskommen svitses i ghee i et minut, og gurkemeje tilsættes.
Krydderierne blandes i peyaen sammen med salt.
Retten koges op og citronsaft tilsættes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?