Logo

Pikante spareribs i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pikante spareribs i stegeso

2 kg spareribs

Hickory-røgsalt

peber

6 spsk jordnøddeolie

250 g løg

4 fed hvidløg

4 spsk olivenolie

æble- og tranebærsaft, 2 ½ dl af hver

4 spsk æbleeddike

250 g tomatpure

2-3 spsk rørsukker

2-3 spsk sød sennep

peberrod, worcestershire­sauce og peberfrugtspasta, 1 spsk af hver

salt og cayennepeber

 

Del spareribsene i portionsstykker.

Krydr med Hickory-røgsalt og peber.

Brun dem kraftigt overalt i varm jordnøddeolie.

Sæt dem så til side.

Pil, og hak løg og hvidløgsfed fint.

Svits dem i varm olivenolie i ca. 3-4 min.

Tilsæt æble- og tranebærsaft, æbleeddike, tomatpure, sukker, sennep, peberrod, worcestershiresauce og peberfrugtspasta, og lad saucen simre let i ca. 5 min.

Smag saucen godt til med salt og cayennepeber.

Læg skiftevis spare­ribs og sauce i den gennemvædede stegeso.

Giv retten ca. 70-80 min i ovnen uden låg ved 200°C.

Anret spareribsene på tallerkener og hæld saucen over.

Hertil passer kar­toffelsalat eller grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her