Logo

Pilaf med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Basmati risen krydres på indisk vis med kardemomme og ingefær. Herefter vendes den smørstegte skaldyrsmix i. En nem ret med ægte uhm-effekt.

Basmati risen krydres på indisk vis med kardemomme og ingefær. Herefter vendes den smørstegte skaldyrsmix i. En nem ret med ægte "uhm-effekt".

 

5 dl basmati-ris

1 løg

2 spsk ingefær, friskrevet

smør

2 tsk stødt kardemomme

2 pakker skaldyrsmix fra frost

Pynt: Dild

*

Skyl risene og dryp af.

Hak løget fint. Svits løg i smør i en gryde sammen med ingefær.

Kom ris i og svits let.

Hæld 9 dl vand i gryden, skru ned og lad risen simre under låg i 12 minutter.

Sluk og lad stå.

Svits skaldyrsblandingen i smør på en pande.

Læg ris på et stort fad og fordel skaldyrene over.

Pynt med dild.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammeryg a la provencaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brisselfyldt lammecarré af norsk vildlam med babyspidskålHvis du virkelig vil imponere din gæster så prøv denne spændende og flotte ret. De vil...
• Mexicansk pulled pork med adobosaucePulled Pork er en amerikansk ret fra sydstaterne. Den består af svinekød, som er...
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os