Logo

Pilau

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl ris
ca. 8-9 dl kokosmælk (evt. vand)
1 stang hel kanel
2-3 kardemommekapsler
2-3 hele nelliker
2-3 store løg
500 g ged eller oksekød skåret i tern
evt. 1-2 tomater
lidt olie

Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt.
Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt.
Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter.
Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt.
I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her