Logo

Pizza med rodfrugter og kalkunpeperoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne pizza med blandende rodfrugter og peperoni er udmærket forslag til aftensmad, der er hurtigt og nem at lave til den travle familie. Køb eventuel en forlavet-pizzabund så det kan gå endnu hurtigere

 

(2-3 personer)

1 mellemstor pizzabund (evt. færdigkøbt fra bageren).
Fyld:
Ca. 500 g rodfrugtblanding (frost fra Frigodan),
1 løg,
smør/olie til stegning,
salt, hvidløgspeber,
5-6 spsk tomatkoncentrat,
2-3 tsk tørret oregano,
10-12 tynde skiver peperoni (fx af kalkun),
7-8 tykke skiver frisk mozzarella,
hvidløgsolie (eller anden krydderolie) efter smag.

*

Steg rodfrugtblandingen, som beskrevet på posen - tilsat hakket løg.
Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber.
Smør tomatkoncentrat på pizzabunden, drys med oregano og læg rodfrugtblandingen sarnt peperoni herpå.
Bag pizzaen ved 190º i ca. 10 min.
Læg osteskiverne på og bag videre, til osten er smeltet.
Dryp den varme pizza med hvidløgsolie.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?