Logo

Pizza med svampe og soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift på pizza med svampe og soltørrende tomater er dejlig nem at lave og smager skønt. Den er perfekt til den travle familie og smager også dejligt kold i madpakken.

 

1 ½ dl vand
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
250 g pizzamel eller hvedemel

Fyld:
1 ds flåede tomater
1 fed hvidløg
200 g svampe
8 soltørrede tomater i olie
2 tsk basilikum
75 g revet ost, fx Mozzarella

*

Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og hvedemel.
Ælt dejen godt og stil den til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Rul dejen ud på et meldrysset bord.
Form den til en rund pizza og læg den på en bageplade beklædt med
bagepapir.

Fyld:
Blend de flåede tomater med hvidløg og fordel det på pizzabunden.
Rens svampene og skær dem i strimler.
Skær de soltørrede tomater i strimler og fordel dem over pizzabunden
sammen med svampene og basilikum.
Drys med revet ost og bag pizzaen ved 200ºC i 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her