Logo

Pizza med tomat og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du søger noget let men lækkert til aftensmad så prøv denne simple men velsmagende pizza med champignon og tomat. Server den gerne med en lækker fyldig salat til. Og husk: bacon kan erstatte skinke

 

 

1 portion pizza-dej

Fyld:
8-10 modne tomater
200 g kogt skinke
250 g skivede smørristede champignon
1 spsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret
150-200 g ost (mozzarella eller bel paese)
3-4 spsk olivenolie

*

Lav en portion pizza-dej.
Sæt ovnen på 250ºC.
Skold og flå tomaterne og skær dem i skiver.
Skær skinken i terninger.
Ælt dejen igennem og rul den til en aflang plade på et melet bord. Dejen kan også deles i to dele, der rulles til cirkler.
Læg dejbunden(e) på en oliepenslet bageplade.
Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet holdes på plads.

Læg de skivede tomater taglagt på dejen.
Fordel skinketerningerne over.
Læg champignonne øverst.
Drys med hakket basilikum.
Læg tynde skiver ost over fyldet, hvis der bruges bel paese, skal den først lægges over pizzaen de sidste 5 min af bagetiden, for den smelter hurtigt.
Bag pizzaen midt i ovnen ca 20 min, til den er sprød og kanten gyldenbrun.

Tips: servér pizzaen varm med en fyldig salat til.
Skinken kan erstattes af baconterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her