Logo

Portugisisk torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portugisisk torsk

 

Portugisisk torsk er noget mere spændende end den hjemlige kogte version.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time


#

750 g fersk eller frossen torsk i hele skiver

2 store løg

50 g smør

1 spsk olie

1 fed hvidløg

5 hele peberkorn

500 g meget modne tomater eller 1 ds (400 g) flåede tomater

1½ dl tør hvidvin

1 laurbærblad

*


1. Lad evt. den frosne fisk tø op.

Pil løgene og hak dem fint.

Svits dem i smør og olie i en gryde, til de er gyldne.

Pres hvidløgsfeddet og lad det svitse med.

2. Tilsæt kvarte tomater eller dåsetomater med væde.

Hæld hvidvinen ved og læg et laurbærblad samt peberkornene i.

3. Bring det i kog og lad det snurre i 10 min.

Læg torskeskiverne i, læg låg på og lad fisken snurre, til kødet er fast og hvidt (ca. 10 min.).

Smag evt. til med salt.

4. Serveres i gryden med friskbagt grovbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her