Logo

Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g kalkunkød
5 tomater
1/2 courgette
1/2 fl. rødvin
250 g champignon
3 gulerødder
1 dl olie
timian
merian
oregano
2 1/2 dl cremefraiche
ca. 100 g hvedemel med lidt paprika og salt

Rispillaw:
4 dl ris
6 dl vand
1 rødløg
1 spsk olie

Kødet vendes i hvedemel og brunes i hed olie, derefter svitses grønsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., cremefraiche vendes i.

Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned for laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk salt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VesterhavskullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefrikadeller med marinerede grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Andebryst med sursød sauceSe vores lækre opskrifter og få inspiration til sunde og lækre retter. Her kan du søge...
• Æblemos, bagtDenne ret er måske et lidt anderledes dessert idet æblemosen bages i ovnen inden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os