Logo

Provenciansk kalkunsaüté med rispillaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g kalkunkød
5 tomater
½ courgette
½ fl. rødvin
250 g champignon
3 gulerødder
1 dl olie
timian
merian
oregano
2 ½ dl cremefraiche
ca. 100 g hvedemel med lidt paprika og salt

Rispillaw:
4 dl ris
6 dl vand
1 rødløg
1 spsk olie

Kødet vendes i hvedemel og brunes i hed olie, derefter svitses grønsagerne. Det hele blandes med krydderierne, tilsæt rødvin og lad det simre ca. 30 min., cremefraiche vendes i.

Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned for laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk salt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Meyers FlæskestegssandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DobbeltdækkereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OksekødstærteLækker oksekødstærte med majs og peberfrugt
• Mandelfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!