Logo

Provencekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter uden skind
2 spsk herbes de Provence
2 fed hvidløg
2 løg
1 squash
1 grøn rød og gul peberfrugt (3 stk i alt)
5 spsk olivenolie
1 dåse flåede tomater
salt og peber
2 spsk hakket persille
 
Gnid kyllingefileterne med herbes de Provence. Pil og hak løg og hvidløg.
Skyl grønsagerne og skær squashen i tern. Halver peberfrugterne, fjern
kernerne samt den hvide membran og stilkfæstnet og skær
peberfrugterne i strimler.
Opvarm 2 spsk olie på en stor stegepande.
Læg kyllingefileterne i og steg dem ca. 8 minutter.
Vend dem og forsæt stegningen i yderlig 5 minutter, eller indtil de er
gennemstegte.
Tag dem af panden og hold dem varme.
Hæld resten af olien på stegepanden.
Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i.
Svits under omrøring i 10 minutter, eller indtil grønsagerne er bløde.
Hæld de flåede tomater i og krydr med salt og peber.
Læg låget på og lad det småkoge 10 minutter.
Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå.
Læg låget på og lad det småkoge yderligere 5 minutter.
Pynt eventuelt med basilikum og server retten.
Forslag til tilbehør: Ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her