Logo

Pryl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pryl

 

Pryl betyder: Ting og sager på svensk

 

100 g margarine

200 g røget flæsk i tern

2-3 spsk hvedemel

Lidt mælk

2 ½ kg kartofler

 

Skræl kartoflerne og sæt dem til at koge

Smelt margarinen og tilsæt flæsket let sprødt.

Kom hvedemel i og rør, så det danner en bolle, men ikke gryner.

Når kartoflerne er kogt færdig, kommes der en god sjat kartoffelvand oven i smørbollen.

Kom lidt mælk i og kog ind til saucen har den tykkelse du vil have.
Smag til med salt og peber og spis kartoflerne til.

Rødt syltetøj, fx rønnebær passer fint til.

 

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?