Logo

Rådyrbov - gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rådyrbov - gullasch

 

1 dyrebov skåret i passende strimler

salt og peber

1 tsk rosenpaprika

lidt chili efter behag

2 fed hakkede hvidløg

1 hakket løg

1 dåse flåede tomater

1 grønsagsbouillon- eller 1 oksekødsbouillonterning

3 dl vand

3 knuste enebær

Evt. fløde til jævning

 

Boven udbenes og renses for sener og hinder.

Kødet skæres ud i passende gullasch stykker og vendes i hvedemel.

Kødet brunes i en stor gryde, herefter tilsættes salt og peber. rosenpaprika, chili. hvidløg, løg, enebær.

Til sidst en dåse flåede tomater, 3 dl grønsagsbouillon / oksebouillon.
Skal stå og simre under svag varme i mindst 2-3 timer, til du har mørt kød i gryden.

Kan evt. serveres med svampe og årstidens grønsager samt kogte kartofler.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hønsefars-randEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash med friske krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveculotte med bagte grønsager og flødeostekage med hindbærHer er en klassisk vintermiddag: Kalvesteg med sæsonens grove grønsager og en dejlig...
• GelerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!