Logo

Rådyrbov med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 rådyrbove
lidt smør
2 øl, efter eget valg
5 store løg
1 1/2 kg champignon, skåret i halve
salt og peber
2 oksebouillon terninger 
1/2 l piskefløde
Maizena
2 1/2 kg aspargeskartofler
1 pose sukkerærter

Skær nogle snit i bovens fedtkant.

Brun boven på alle sider.
Tilsæt øl, 3 løg, 1/4 af champignon, salt og peber og lad boven simre under låg i 1 3/4 time.
Tag kødet op og hold det varmt, si skyen og kom den tilbage i gryden.

Kom lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 min.
Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. er 4 dl og tilsæt så bouillontern.
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring.

Jævn saucen med maizena, kom champignon i og smag saucen til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mignon med kalkunbaconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegt blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad marineretForkæl jeres gæster med denne lækre kødret - møre skiver af oksemørbrad i en god marinade....
• Mandelbund med æbleis og ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os