Logo

Rådyrfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g hakket rådyrkød 
300 g hakket kalvekød  
50 g hakket spæk  
5 ansjoser  
150 g revne løg  
150 g rasp  
3 æggeblommer  
stødt enebær  
reven muskatnød  
lidt fløde  
2 dl danskvand  
salt, peber
 
Kød, spæk og ansjoser hakkes og blandes sammen.
De øvrige ingredienser røres i og smages til med salt og peber.
Lad blandingen hvile i køleskab 1-2 timer inden de steges på en pande.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?