Logo

Rådyrgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rådyrbov eller nakke skåret i tern
1 gulerod
1 rødløg
8 champignon
3 dl rødvin
2 dl vand
soja (madkulør)
1/5 porre
en lille rodselleri
6 enebær
2 spsk hvedemel
salt, peber
 
Tilbehør: kogte kartofler
 

Denne gryderet bliver bedre af at blive tilberedt dagen før den skal
spises, så smagen trænger ordentligt igennem.
Brun kødet godt og læg det i en gryde.
Gør det samme med grønsager og champignon.
Tilsæt knuste enebær, ca. 3 dl rødvin og vand, så det lige dækker kødet. Kog til kødet er knap færdig.
Lav en jævning af 2 spsk hvedemel og lidt vand.
Giv kulør med soja og smag til med salt og peber.
Køl gryden hurtigt ned og opbevar den i køleskabet til næste dag.
Varm den op næste dag og server med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her