Logo

Rødspætter med ynde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætter med ynde

ca. 800 g rødspættefileter

salt

1 spsk smør

3 æggeblommer

saft af 1 ci­tron

1 bdt klippet persille

100 g pillede rejer - friske, dybfrosne eller fra glas

Tilbehør: kogte kartofler

*

Læg rødspættefileterne taglagt i smurt, ildfast fad og drys med lidt salt.

Læg låg eller alufolie over og stil fadet ind i en 225°C varm ovn i 10-15 minutter.

Rør smørret blødt og stil skålen i vandbad.

Tilsæt æggeblommerne og pisk kraftigt.

Rør citronsaft og persille i, når blandingen virker tyk og let.

Pisk hurtigt det hele sammen og hæld det over rødspættefileterne.

Skru varmen i ovnen op til 250°C.

Drys rejerne over retten og gratiner den 10 minutter.

Server kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her