Logo

Røget laks med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-400 g røget laks
2 stængler bladselleri
2 granny-smith æbler
Stenbiderrogn til pynt
dild til pynt

Dressing:
2 spsk fløde
4 spsk olivenolie
saft
citron
lidt tabasco og sukker
salt
peber

Skær selleristænglerne i små skiver, og kom dem i en skål, gerne med nogle af bladene.

Del æblerne i halve og skær de halve æbler i 3 dele på langs. Hver del skæres på tværs i fine skiver, og blandes med selleristænglerne.

Kom dressingen på og rør rundt. Stilles i køleskab i et par timer.

Skær røget laks i skiver på 2 cm bredde.

Anret æblerne som et kryds på tallerkenen. Selleristænglerne kommes på og tilsidst lægges laksestykkerne ud fra midten.

Pynt med stenbiderrogn og dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksekødspie med ost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fisk med stærk sauce - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med løgsugo 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os