Logo

Røget laks med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3-400 g røget laks
2 stængler bladselleri
2 granny-smith æbler
Stenbiderrogn til pynt
dild til pynt

Dressing:
2 spsk fløde
4 spsk olivenolie
saft
citron
lidt tabasco og sukker
salt
peber

Skær selleristænglerne i små skiver, og kom dem i en skål, gerne med nogle af bladene.

Del æblerne i halve og skær de halve æbler i 3 dele på langs. Hver del skæres på tværs i fine skiver, og blandes med selleristænglerne.

Kom dressingen på og rør rundt. Stilles i køleskab i et par timer.

Skær røget laks i skiver på 2 cm bredde.

Anret æblerne som et kryds på tallerkenen. Selleristænglerne kommes på og tilsidst lægges laksestykkerne ud fra midten.

Pynt med stenbiderrogn og dild.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan med savoykål og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med broccoli, asparges og kapersLet og lækker pastaret som kan spises til frokost eller aftensmaden. Klik her og se...
• Frikadeller med bacon og purløgssauceLækre frikadeller med bacon og nem puløgssauce. Retten smager dejligt med kartofler som...
• ChokoflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os