Logo

Røget laks med spinat og lime og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk røget laks eller ørred
250 g spinat
2 fed snittede hvidløg
saft fra 1 lime
2 stængler mynte
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken - kun på den ene side!
Når den er gennemvarm, tages den forsigtigt fra.
Varm spinat og hvidløg på panden.
Tilsæt lime og mynte.
Vend det hele sammen og krydr med salt og peber.
Server til den gode laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her