Logo

Røget laks med salat og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g rejer
400 g røget laks i strimler
1 citron, finrevet skal og saft heraf
8–10 finrevet eller snittede blade af friskt basilikum
2 spsk finhakket persille
8–10 salatblade evt. af forskellig farve og type
4 forårsløg, snittet på skrå
½ agurk i lange skiver

Dressing:
5 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
salt
peber

Bland rejer og laks forsigtig med citronskal og saft, basilikum og persille. Lad det stå og trække i køleskabet nogle timer.

Anret forårsløg, salat og agurk og fordel reje/laksblandingen på fad og tilsæt dressing lige før servering.

Server evt. varme brød ved siden af.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?