Logo

Røget laks med løg og svampesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 bdt forårsløg
1 ¼ dl grønsags- eller hønsebouillon
1 spsk tør hvidvin
200 g champignoner eller kantareller
1 spsk citronsaft
salt
peber
2 spsk koldpresset olivenolie
4 skiver røget laks
1 bakke karse

Roden og de visne blade fjernes fra forårsløgene. De skylles grundigt i rindende vand, duppes tørre og med ⅔ af de grønne blade skæres de i 3 cm lange stykker.
Bouillon og hvidvin bringes i kog. Forårsløgene tilsættes og koger ved svag varme under låg, i 3-5 min. til de er lige netop møre.
Svampene gøres i stand. De skylles og skæres i tynde skiver der straks dryppes med citronsaft, ellers bliver de mørke.
Forårsløg og svampe fordeles på 4 tallerkener og drysses med salt og peber. Salaten dryppes med olivenolie. Laksen skæres i ikke for tynde strimler og lægges ved siden af salaten. Karsen klippes over salaten.

Servér brød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PaprikagrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forårsruller med marineret kylling og nudler med majsThai-inspireret mad er bare super lækkert, og disse sprøde forårsruller med kylling er...
• Pizza med laks, fennikel og kartoffelEr du træt af tomatsauce og pepperoni? Prøv en anderledes pizza med laks og fennikel.
• Osso buco + Farmors æblekageHer er en dejlig opskift på et samlet måltid til en speciel dag eller hvis du får gæster i...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!