Logo

Røget laks med cremede dildkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 tynde skiver røget laks
6-8 skrællede kartofler
2 ½ dl piskefløde
½ spsk dijonsennep
1 bdt dild
1 tsk salt
1 tsk peber

Del kartoflerne i kvarte og kog dem 5 min. i saltet vand.
Hæld vandet fra og kog kartoflerne med piskefløde og sennep. Når det får en cremet konsistens, tilsættes dild, salt og peber.

Anret laksen på to tallerkener og server de varme cremede kartofler til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?