Logo

Raclette æg og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pr. person:
1 æg
1 skive bacon
et par skiver tomater
et par løgringe
knust hvidløg
salt
1 tsk revet ost
1 spsk fløde
smør
salt og peber

Svits tomater, løg og knust hvidløg i noget smør på griilstegepladen i ca. 3 minutter.
Rør i mellemtiden æg med fløde og bland ingredienserne med de svitsede grønsager på grlllstegepladen.
Lad stege i omkring 2 minutter.
Krydr før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risotto med kantarellerEn fryd for sjælen for dem, der er blevet hjemme i ferien: Med kantareller, bacon og...
• Grønne middageIndfør en eller måske to "grønne dage" om ugen. Her er forslag til fem fyldige og...
• SaltkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med kokos - varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os