Logo

Rejespid med grillstegt fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejespid med grillstegt fennikel

 

Lav en lækker marinade med appelsin og sennep, og brug den både til de grillstegte rejer og fennikelbådene. Nemt og lækkert.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

175-250 g frosne, rå tigerrejer med skal

1-2 fennikel

1 appelsin

1 spsk olie

dild eller mynte

 

Marinade:

1 økologisk appelsin

2 tsk dijonsennep

2 spsk hvidvinseddike

2 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

MARINADE: Riv appelsinskallen fint og pres saften og rør det sammen med sennep, vineddike og olie.

Smag til med salt og peber og del marinaden i to portioner.

 

PIL rejerne, men lad halerne sidde. Mariner dem i en portion marinade.

 

SKÆR fennikelknoldene i både og steg dem gyldne og møre på en varm grill eller grillpande smurt med olie ca. 10 min.

 

SKÆR skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i både eller skiver.

Vend de grillstegte fennikelstykker sammen med appelsinstykker, marinade og lidt fintsnittet dild eller mynte .

 

STEG rejerne (evt. på spid) 2-3 min. på hver side på en varm grill eller en grillpande.

De skal lige skifte farve og blive røde.

Server med salaten og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?