Logo

Roastbeef - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Trykkoger: 5 min. - alm. gryde: 20 min. - I ovn 160ºC: ca. 1 time.

# Ingredienser

1 kg roastbeef af velhængt inderlår eller tykstegsfilet, snøret så den er ens tyk i hele længden.
salt, peber
25 g smør/margarine
evt. ½-1 dl vand

* Tilberedning

Gnid kødet med salt og peber og brun det i fedtstoffet ved god varme ca. 5 minutter således:
Brun de 3 sider - ca. 1½ minut på hver, drej kødet om på den 4. side.
Hæld vand i gryden, hvis gryden er større end 3 l.
Luk straks gryden, bring den på tryk og hold det i ca. 5 minutter.
Tag trykket langsomt af gryden.
Server stegte kartofler eller kogte grønsager, franske kartofler og bearnaisesauce til.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøf stroganoffEn klassiker, men nem at lave, trods det fine navn der stammer fra en russisk storfyrste
• Oksefilet med kryddersmørKød for feinschmeckere. Smager som en drøm - velstegt, let krydret og serveret med lækkert...
• Bøf stroganoffEn klassiker, men nem at lave, trods det fine navn der stammer fra en russisk storfyrste
• Lækker ymerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!