Logo

Rosmarinkylling på urtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosmarinkylling på urtebund

 

Denne ret er dejlig nem det hele skal i et fad i ovnen. Kan du ikke skaffe græskar, kan du bruge rodfrugter som selleri, gulerod, persillerod, pastinak og rødbede.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 hele kyllingelår

2 fed hvidløg

1 rødløg

1-2 store kartofler

1 lille hokkaido-græskar (ca. 500 g)

frisk rosmarin

1-2 spsk olie

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Pil hvidløgsfeddene.

Pil rødløget og skær det i både.

Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger eller både.

Del græskarret i store både og skrab kernerne ud.

Skær skrællen af med en kniv og skær frugtkødet i mindre stykker.

 

Vend det hele sammen med rosmarinnåle, olie, salt og peber og læg det i et ovnfast fad.

 

Del kyllingelårene i over- og underlår og krydr dem med salt og peber.

Stik lidt rosmarin ind under skindet og læg kyllingestykkerne ned i grønsagerne.

Sæt fadet i ovnen ca. 30 min., til alt er mørt og gennemvarmt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her