Logo

Rosmarinkylling på urtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rosmarinkylling på urtebund

 

Denne ret er dejlig nem det hele skal i et fad i ovnen. Kan du ikke skaffe græskar, kan du bruge rodfrugter som selleri, gulerod, persillerod, pastinak og rødbede.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 hele kyllingelår

2 fed hvidløg

1 rødløg

1-2 store kartofler

1 lille hokkaido-græskar (ca. 500 g)

frisk rosmarin

1-2 spsk olie

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Pil hvidløgsfeddene.

Pil rødløget og skær det i både.

Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger eller både.

Del græskarret i store både og skrab kernerne ud.

Skær skrællen af med en kniv og skær frugtkødet i mindre stykker.

 

Vend det hele sammen med rosmarinnåle, olie, salt og peber og læg det i et ovnfast fad.

 

Del kyllingelårene i over- og underlår og krydr dem med salt og peber.

Stik lidt rosmarin ind under skindet og læg kyllingestykkerne ned i grønsagerne.

Sæt fadet i ovnen ca. 30 min., til alt er mørt og gennemvarmt.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingewok med cashewnødder og estragonSæt risene over at koge, og woksteg så det hele er færdigt på få minutter
• Butterchicken med jasminrisLækker opskrift på indisk butter chicken eller murgh makhani som den hedder i sit...
• Kylling marineretFire enkle ingredienser er alt der skal til, for at få en perfekt sursød marinade. Prøv...
• Jordbær-foolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!