Logo

Rosmarin-marineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 afpudset svinemørbrad (400-500 g )
 
Marinade:
1 1/2 tsk tørret rosmarin
1 fed hakket hvidløg
1 1/2 spsk sojasauce
1 spsk oliveolie
1/4 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 tsk basilikum.
 
Sauce:
stegesky
2 dl grønsagsbouillon
majsstivelse til jævning
evt. kulør
salt, peber
 
Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.
Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere.
Brun kødet ved god varme på en slip-let pande og læg den i en lille
bradepande.
Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn.
Tænd ovnen på 160°C og steg kødet i ca. 35 min.
Lad kødet hvile i alufolie i 15 min.
 

Sauce:
Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt
evt. kulør og smag til med salt og peber.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkun grillspid med kinesisk sur/sød sauce og risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt laks på røget kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karbonader med stuvede gulerødder og ærterLidt frisk mynte og cremefraiche i de "stuvede" grønsager sætter et ekstra sommerpift på...
• GulerodsdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os