Logo

Sacred Hill fra De Bortoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk.strudsefilet
Salt
peber

Marinade:
1 finthakket skalotteløg
1 kvist timian
1 kvist rosmarin
1 spsk god balsamico
3 spsk god olivenolie
Salt
peber

Pynt:
2 tomater
1 fed hvidløg
Friske krydderurter

Strudsefilet'erne skæres i meget tynde skiver . (Læg kødet i fryseren ca. 1/2 time, så er det nemmere at skære).
skiver ne fordeles på 4 tallerkner og der krydres med salt og peber. Marinaden hældes over kødet.

Tomaterne skoldes, flåes, befries for kerner og hakkes groft med hvidløg - smages til med salt og peber.

Tomatblandingen arrangeres på midten af tallerknerne, og der pyntes med friske krydderurter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Østershatte med fløde + Frittata med pastaDe velsmagende østershatte med fløde kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et...
• Laks med spinat og jordskokkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Berberiandebryst med superskøn salatPrøv denne opskift på berberiandebryst en varm sommerdag, og steg brysterne på en grill....
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os