Logo

Safiva

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 kg hvedemel
2 poser tørgær
2 æg
1 ½ dl olie (planteolie)
1 l. lun mælk

Fyld:
5 løg hakkes i foodprocessor.
1 kg tomater skæres i små stykker
1 kg hakket lammekød
lidt olie
Krydres med fint salt efter behov
½ tsk peber
1 tsk kanel

Ingredienserne til dejen æltes sammen.
Når dejen er æltet deles den i 4 - 5 runde kugler, der pakkes ind i madfilm og dækkes af et håndklæde.
Når dejen har hævet, rulles den ud og dejen stikkes ud i små cirkler på ca. 10 cm. i diameter.
Fyldet blandes i hånden.
Der sættes ½ skefuld fyld på hver dejcirkel.
Dejen foldes omkring fyldet, så de ligner små pakker og dejen trykkes godt sammen.
Pensles godt med olie.
De små brød sættes på et stykke velsmurt bagepapir.
Bages ved høj varme til de er lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her