Logo

Saftig lammekølle i stegepose

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

#
1 ½ kg lammekølle
2 fed hvidløg
revet skal af ½ citron
2 spsk hakket persille
lidt mynte og/eller rosmarin
Tilbehør:
Bagekartofler
Kryddersmør
Blandet salat

*
Gnid køllen med presset hvidløg, citronskal og persille.
Drys med salt, peber samt mynte og/eller rosmarin og læg kødet i en
mellemstor stegepose, der lukkes med den medfølgende clips.
Lav et par huller i posens top, som beskrevet på emballagen, og steg i
ovn ved 190°C i ca 2 timer.
Lad kartoflerne bage med den sidste times tid.
Lammekøllen bør hvile min 10 minutter inden udskæringen.
Giv bagte kartofler med koldt kryddersmør samt en god salat hertil.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lam i kål 2 - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammefrikassé - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!