Logo

Salat med koteletter og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med koteletter og bønner

 

Nem aftensmad med en varm salat med skiver af friskstegte koteletter. Du kan sagtens lave samme ret med fx stegt kyllingebryst eller stegt laksefilet.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 8 min.

#

2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)

1 citron (øko)

1 fed hvidløg

250 g grønne bønner

2-3 tomater eller 6-8 blommetomater

1 focaccia eller lignende (150 g)

1 spsk olie

salt og peber

*

Krydr koteletterne med fintrevet citronskal, knust hvidløg, salt og peber.

Rens bønnerne og kog dem halvmøre i letsaltet vand i ca. 3 min.

Pisk en dressing sammen af 1 spsk citronsaft, olie, hvidløg, salt og peber.

Steg koteletter, halve tomater og terninger eller skiver af brød på en varm grill eller grill pande.

Vend bønnerne sammen med dressingen, og anret med koteletterne skåret i skiver, tomater og brød.

 

Salat med koteletter og bønner

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?