Logo

Salat med koteletter og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med koteletter og bønner

 

Nem aftensmad med en varm salat med skiver af friskstegte koteletter. Du kan sagtens lave samme ret med fx stegt kyllingebryst eller stegt laksefilet.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 8 min.

#

2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)

1 citron (øko)

1 fed hvidløg

250 g grønne bønner

2-3 tomater eller 6-8 blommetomater

1 focaccia eller lignende (150 g)

1 spsk olie

salt og peber

*

Krydr koteletterne med fintrevet citronskal, knust hvidløg, salt og peber.

Rens bønnerne og kog dem halvmøre i letsaltet vand i ca. 3 min.

Pisk en dressing sammen af 1 spsk citronsaft, olie, hvidløg, salt og peber.

Steg koteletter, halve tomater og terninger eller skiver af brød på en varm grill eller grill pande.

Vend bønnerne sammen med dressingen, og anret med koteletterne skåret i skiver, tomater og brød.

 

Salat med koteletter og bønner

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekoteletter i sursød sauceGivet par pæredanske svinekoteletter et asiatisk twist med sursød sauce og kogte ris
• Lynstegt svinekød med kål og karryLynhurtig og god mad til hele familien. Hvis du har en wok, kan du stege i den i stedet...
• Svinekoteletter med æblerSvinekød og æbler er en god kombination - krydr evt. med lidt karry. Klar på 15 min.
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os