Logo

Salat med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med kyllingelever

2 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk vand
2 tsk sukker
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 uskrællede æbler, fx coxorange eller ingridmarie (ca. 275 g)
100 g Apetina i blok
300 g optøede frosne kyllingelevere
10 g smør
½ tsk tørret timian
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
6 dl icebergsalat revet i grove stykker (ca. 100 g)
2 ½ dl kogte ris, fx basmatiris (ca. 125 g)
3 dl majskerner fra dåse eller optøede frosne (ca. 150 g)
Tilbehør: 120 g ristet flutes

Bland citronsaft, vand, sukker, salt og peber sammen i en skål.

Smag dressingen til.

Vask og tør æblerne. Skær dem i halve og fjern blomst, stilk og kernehus.

Skær de halve æbler i tynde skiver og vend dem i dressingen.
Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud.
Del de dobbelte levere i 2 og rens dem for sener og hinder. Tør leverstykkerne. Lad smørret blive gyldent i en pande.

Steg leverne ved jævn varme i 3 min. - vend dem af og til.

Drys med timian, salt og peber.

Lad de stegte kyllingelevere hvile tildækket i 5 min.
Læg icebergsalat, ris, majs og osten lagvis på tallerkener.

Fordel først de lune kyllingelevere i salaten og dernæst æbler med dressing.

Spis straks salat med kyllingelever sammen med ristet flute.
Kog ¾ dl ris i 1 ¼ dl vand tilsat lidt salt.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her