Logo

Salviestegt laks og rosenkål med gremolata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g laksefilet delt i 4 stykker
en håndfuld salvieblade
2 dl hakket persille
revet skal af ¼ citron
2 fed hakket hvidløg
600 g rosenkål
1 ½ spsk olivenolie til stegning
1 stort syrligt æble i små tern fx Elstar
¾ kg små aspargeskartofler

Læg salvieblade på begge sider af laksestykkerne.
Fisken må ikke være drysset med salt eller peber eller skyllet med vand, for så hænger bladene ikke ved.

Bland en gremolata af 2 spsk fintsnittede salvieblade, persille, citronskal og hvidløg.
Kom rosenkålene i kogende letsaltet vand og kog dem knap møre.
Tag dem op og kom dem straks i koldt vand.

Steg laksen på begge sider i lidt olie på en teflonpande, ca. 3 min. på hver side.
Tag fisken op og tilsæt lidt mere olie og varm rosenkålene i olien.
Vend gremolataen og de små æbletern i.

Smag til med salt og peber og server med pillede aspargeskartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her