Logo

Salviestegt kylling på pastabund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk kyllingebryststykker
1 tsk salt
1 tsk salvie
1 knsp. peber
500 g frisk grøn pasta
1 dl cremefraiche
2 dl reven mozzarella ost.
 
Kyllingestykkerne gnides med salt, peber og salvie.
Læg dem med skindsiden op i et smurt ovnfastfad og steg den ovnen i ca.
40 min ved 225ºC.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra og bland pastaen med lidt sort peber og 1 dl reven mozzarella ost.
Læg kyllingestykkerne på en tallerken og fordel pastablandingen i
bunden af det ovnfaste fad og læg kyllingestykkerne ovenpå.
Fordel resten resten af osten ovenpå og gratiner retten i 5 min. ved 225ºC.
Server retten direkte fra ovnen med salat og et godt brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartofler med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk med tomatsauceUgens fisk er tilberedt i mikroovn, men kan selvfølgelig også laves på komfuret. Et...
• Kylling i hvidvinssaucePå fransk hedder retten "Coq au riesling". Riesling-druen giver en fin syrlig og tilpas...
• Is caffe latteFind en plads i solen og nyd en lækker kold kaffedrik
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os