Logo

Salviestegt unghanebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
unghanebryst
1 del salvie
1 del løg
2 dele hvidt brød uden skorpe
1 del smør
1 hvidløg
Kinesisk fin pasta 150 g
Brøndkarse
1 dl fløde
 
Brystet fra unghanen deles i to og lægges på ovnfast plade.
Salvie, løg, brød og smør blendes til harmonisk masse og smøres op på
pergamentpapir.
Stilles på køl. Når salviesmørret har sat sig, skæres det ud, så det
dækker bryststykkerne.
Bages i ovn ved 220°C i 20 min.
Garniture:
Pastaen koges på normal vis med salt og olie.
Brøndkarsen blendes, og 1 dl kogende fløde hældes op i blenderen og
smages til med salt og peber. Sigtes tilbage i gryden, hvor fløden har
kogt.
1 helt hvidløg deles i to med lidt smør på toppen.
Bages 20 min. sammen med unghanen i forvarmet ovn ved 220°C.
Som pynt kan bruges fx. syltet græskar, purløg stegt i lidt olie på
pande, frisk basilikum - generelt alt, hvad der let og ferskt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saltimbocca - kalveschnitzlerSaltimbocca er en dejlig nem italiensk ret, som traditionelt tilberedes med kalveinderlår...
• Honningglasseret skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti primaveraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russiske KvarkkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!