Logo

Skindstegt langefilet med nye kartofler, spæd spinat og rabarbersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g langefilet
350 g nye kartofler
300 g spinat, plukket
3 stænger rabarber, i mindre stykker
125 g champignon, i mindre stykker
salt og peber
olie til stegning
20 g smør
1 dl hvidvin

Langefileten drysses med lidt salt og stilles på køl i ca. 45 min.

Imens koges kartoflerne.
Champignon ristes af, drysses med salt og peber.
Inden servering vendes spinat sammen med champignon og vendes kort med.

Fisken deles i 4 lige store portioner og steges på meget varm pande med skindsiden nedad til den er næsten færdig (ca. 5 min)
Fisken vendes om og steges ganske få minutter på kødsiden.
Dette er ikke nødvendigt såfremt fisken vendes ud på meget, meget varme tallerkner.

Panden tørres af og de rensede rabarberstykker svitses kort af i smørret.
Drysses med en anelse sukker, salt og friskkværnet peber og tilsættes til sidst hvidvin og det koges let igennem.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?